Downloads

Gegevensbescherming

Q-ratio moet de regels van de wet voor persoonsgegevensbescherming volgen, gecontroleerd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Er is een goedgekeurd klachtenproces beschikbaar om te downloaden. Als u van mening bent dat Q-ratio niet adequaat reageert op uw klacht, kunt u bezwaar maken bij Horus, de beroepsorganisatie voor financieel beheerders.

Vergoeding bewindvoerder, curator, mentor

De overheid (de minister van Justitie en Veiligheid) stelt elk jaar de tarieven vast. De rechtbank, curatoren, bewindvoerders en mentoren zijn verplicht deze tarieven te gebruiken. De tarieven voor 2023 kunnen worden gevonden onder de kop “Downloads” hierboven.

Waarschuwing

Sommige mensen en bedrijven doen alsof ze bewindvoerders, mentoren of curatoren zijn, terwijl ze niet bevoegd of benoemd zijn door de rechtbank. Ze kunnen u vragen een document te ondertekenen waarmee ze controle krijgen over uw bankrekening en de mogelijkheid om namens u betalingen te doen zonder enig toezicht. Dit kan u in gevaar brengen. Als u wordt getroffen door dementie, is het onmogelijk om het document in te trekken. Er is slechts één uitzondering: als uw kind/kinderen uw financiën beheren. Nog iets om op te letten is om vrijwilligers, buren of familieleden te vermijden om u te helpen bij het beheer van uw financiën, omdat niet iedereen de verleiding kan weerstaan om uw geld te misbruiken.
Postbus Q-ratio

Q-ratio B.V.
Postbus 230
2170 AE Sassenheim

Q-ratio B.V. | Bewindvoerders en Curatoren
Q-ratio B.V. | Bewindvoerders en Curatoren
7 Google recensies
Pim van der Meer
Pim van der Meer
2023-02-03
Prettige ervaring met Q-ratio B.V., betrouwbare bewindvoerders en komen hun woord na. Zit je financieel in de put? Bel Q-ratio.
Henk Van den hoek
Henk Van den hoek
2023-01-19
Super goed geholpen heb t getroffen zowel vader als zoon eerlijk en transparant ben ze eeuwig dankbaar wel jammer dat ze voor de verkeerde club zijn !!!!
Hennie Pouw
Hennie Pouw
2022-09-07
Wij zijn erg goed geholpen tijdens het traject, wel af en toe streng maar duidelijk en meedenkend. Goede en tevreden afhandeling en konden daarna zelfs nog vragen stellen.
Rob Velthoek
Rob Velthoek
2022-08-02
Al jaren zeer tevreden over Q-Ratio. Integer en betrouwbaar. Vakkundig. Recht door zee. What you see is what you get. Alles gaat in goed overleg. Ze hebben onze familiebelangen altijd uitstekend vertegenwoodigd. Q-Ratio past echt bij onze familie. Samen met mijn vader zijn wij bij toeval Chris Muller tegen het lijf gelopen tijdens een voorlichtingsavond in het Alzheimer Cafe. Chris nam deel aan een voorlichting voor familieleden van mensen met Alzheimer. De bescherming van de rechtspositie van Alzheimer patienten stond hierbij centraal. Zaken die eigenlijk iedere Nederlander zou moeten weten. Maar helaas is de realiteit anders en hebben veel mensen bijvoorbeeld nog nooit van een levenstestament gehoord. Wij hebben met de familie alles goed geregeld. Het heeft ons uiteindelijk behoorlijk ontzorgd en veel meer opgeleverd dan verwacht. Mijn complimenten voor dit bureau en dank voor de vriendelijke en professionele ondersteuning.
power killer 2007
power killer 2007
2022-05-31
Ik en mijn man hebben jaren in de problemen gezeten en hebben een aantal keer hulp gevraagd maar het lukte maar niet om er uit te komen. Ik ben via via bij Q-ratio B.V. gekomen, Chris Muller heeft ons echt heel erg goed geholpen gelijk de eerste maanden hadden wij geen stress meer en hij regelde echt alles. Dankzij hem zijn wij na jaren er helemaal vanaf gekomen in korte tijd. Misschien een beetje streng maar denk wel met je mee en helpt je echt onwijs goed. Wij zijn hem nog steeds heel erg dankbaar dat wij ons leven weer normaal zonder stress op hebben kunnen pakken. Ik raad ze zeker aan.
Bob Van Der Hulst
Bob Van Der Hulst
2022-05-30
Fantastisch bedrijf, een goede vriend van me heeft jaren lang problemen gehad met zijn financiën. Dankzij Qratio is hij er weer helemaal bovenop gekomen dankzij hun fantastische hulp en begeleiding!!! Zeker een aanrader!

Vul hieronder uw gegevens in. Een bewindvoerder van Q-ratio zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.