Budgetbeheer

Q-ratio biedt sinds 2022 ook budgetbeheer aan. Dit gaat niet via de rechtbank zoals bewindvoering en curatele, maar op basis van een overeenkomst tussen cliënt en Q-ratio. Budgetbeheer is voor mensen die moeite hebben om hun eigen financiën te beheren. Budgetbeheer aanvragen kan via een van de groene knoppen op deze webpagina.

Q-ratio B.V. | Bewindvoerders in Sassenheim
Q-ratio B.V. | Bewindvoerders in Sassenheim
6 Google recensies
Hennie Pouw
Hennie Pouw
2022-09-07
Wij zijn erg goed geholpen tijdens het traject, wel af en toe streng maar duidelijk en meedenkend. Goede en tevreden afhandeling en konden daarna zelfs nog vragen stellen.
Lees verder
Rob Velthoek
Rob Velthoek
2022-08-02
Al jaren zeer tevreden over Q-Ratio. Integer en betrouwbaar. Vakkundig. Recht door zee. What you see is what you get. Alles gaat in goed overleg. Ze hebben onze familiebelangen altijd uitstekend vertegenwoodigd. Q-Ratio past echt bij onze familie. Samen met mijn vader zijn wij bij toeval Chris Muller tegen het lijf gelopen tijdens een voorlichtingsavond in het Alzheimer Cafe. Chris nam deel aan een voorlichting voor familieleden van mensen met Alzheimer. De bescherming van de rechtspositie van Alzheimer patienten stond hierbij centraal. Zaken die eigenlijk iedere Nederlander zou moeten weten. Maar helaas is de realiteit anders en hebben veel mensen bijvoorbeeld nog nooit van een levenstestament gehoord. Wij hebben met de familie alles goed geregeld. Het heeft ons uiteindelijk behoorlijk ontzorgd en veel meer opgeleverd dan verwacht. Mijn complimenten voor dit bureau en dank voor de vriendelijke en professionele ondersteuning.
Lees verder
Richard Oosterhof
Richard Oosterhof
2022-06-29
Lees verder
power killer 2007
power killer 2007
2022-05-31
Ik en mijn man hebben jaren in de problemen gezeten en hebben een aantal keer hulp gevraagd maar het lukte maar niet om er uit te komen. Ik ben via via bij Q-ratio B.V. gekomen, Chris Muller heeft ons echt heel erg goed geholpen gelijk de eerste maanden hadden wij geen stress meer en hij regelde echt alles. Dankzij hem zijn wij na jaren er helemaal vanaf gekomen in korte tijd. Misschien een beetje streng maar denk wel met je mee en helpt je echt onwijs goed. Wij zijn hem nog steeds heel erg dankbaar dat wij ons leven weer normaal zonder stress op hebben kunnen pakken. Ik raad ze zeker aan.
Lees verder
Bob Van Der Hulst
Bob Van Der Hulst
2022-05-30
Fantastisch bedrijf, een goede vriend van me heeft jaren lang problemen gehad met zijn financiën. Dankzij Qratio is hij er weer helemaal bovenop gekomen dankzij hun fantastische hulp en begeleiding!!! Zeker een aanrader!
Lees verder
Daniel De Pater
Daniel De Pater
2022-05-23
In een jaar tijd met uitstekende begeleiding van Q-ratio een problematische schuldenlast weg kunnen werken. Strenge maar wel rechtvaardige begeleiding en ze denken altijd fantastisch met je mee. Ik zou iedereen die met een financieel probleem zit en er niet meer denkt uit te komen een gesprek aanraden met de beide heren. Zeer verhelderende uitleg hoe ze het willen aanpakken en alles kan snel in gang worden gezet. Vervolgens krijg je door een inlogcode toegang tot jouw dossier en kan je precies op de voet volgen wat er maandelijks met je schulden gebeurd. Ik zou iedereen die er niet meer denkt uit te komen financieel dit aanraden! Bedankt voor de goede zorgen heren!
Lees verder

Budgetbeheer aanvragen

Budgetbeheer

volledig
125
54
Maandelijks
  • Belastingaangifte
  • Inkomen beheren
  • Vaste lasten betalen
  • Corresponderen
  • Post behandelen

per maand
Postbus Q-ratio

Q-ratio B.V.
Postbus 230
2170 AE Sassenheim

budgetbeheer aanvragen