Tarieven en downloads

Maandelijkse kosten

€ 133,10 (incl. Btw)

Aanvangskosten

€ 400,- (incl. Btw)

Beëindigingskosten

€ 250,- (incl. Btw)

Extra werkzaamheden

€ 93,95 per uur (incl. Btw)

Gegevensbescherming

Vertrouwelijkheid en veiligheid staan bij Q-ratio hoog in het vaandel. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en hanteren dan ook strikte regels die in overeenstemming zijn met de wetgeving voor persoonsgegevensbescherming. De naleving van deze wetgeving wordt gecontroleerd door de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vergoeding bewindvoerder, curator, mentor

De tarieven voor 2024 zijn officieel vastgesteld door de Minister van Justitie en Veiligheid. Deze tarieven zijn verplicht te gebruiken door de curatoren, bewindvoerders en mentoren. Download de tarieven voor 2024 direct via de Downloads sectie bovenaan deze pagina.

Waarschuwing

Pas op voor onbevoegde bewindvoerders, mentoren en curatoren!

Let op: Sommige mensen en bedrijven doen zich vals voor als bewindvoerders, mentoren of curatoren, zonder dat ze bevoegd zijn of benoemd zijn door de rechtbank. Ze kunnen u misleiden om een document te ondertekenen waarmee ze controle krijgen over uw bankrekening. Dit geeft hen de mogelijkheid om namens u betalingen te doen, zonder enig toezicht. Dit kan u in grote gevaar brengen.

Wees extra alert als iemand dementie heeft. In dat geval is het onmogelijk om het document later in te trekken. De enige uitzondering is wanneer uw kind(eren) uw financiën beheren.

Vermijd ook om vrijwilligers, buren etc. te betrekken bij het beheer van uw financiën. Niet iedereen is te vertrouwen. Helaas bestaat het risico dat ze uw geld misbruiken.

Bescherm uzelf:

  • Teken nooit documenten zonder ze te begrijpen.
  • Vraag om onafhankelijk advies van een jurist of accountant.
  • Kies voor een professionele bewindvoerder, zoals Q-ratio, met een goede reputatie.

Wees waakzaam en bescherm uw financiën!

Vul hieronder uw gegevens in. Een bewindvoerder van Q-ratio zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.