Curator betekenis

Eigenlijk is een curator zowel bewindvoerder als mentor tegelijkertijd. De curator moet voor bijna elke handeling en beslissing toestemming geven.

Curatele is een manier om iemand te beschermen die niet goed voor zijn geldzaken en persoonlijke zaken kan zorgen. Een curator aanvragen kan daarom verstandig zijn.

Bent u op zoek naar een professionele curator? Via onderstaande button kunt u curator van Q-ratio aanvragen. Daarna neemt Q-ratio contact met u op.

Bewindvoerder, Curator, Mentor

In de eerste plaats is iemand die onder curatele staat handelingsonbekwaam.
Hij of zij mag bijvoorbeeld niet zelfstandig contracten afsluiten of gezag over kinderen hebben. In de tweede plaats is iemand die onder curatele is gesteld niet meer “wilsbekwaam.” Dit wil zeggen dat alleen de curator beslissingen voor u mag nemen.

Dit gebeurt dit altijd in goed overleg met u of uw familie (naasten) omdat het uiteindelijk om uw belangen gaat. En die willen wij zo goed mogelijk behartigen.
Via onze website kunt u een curator aanvragen.

Taken curator

Een curator beslist onder ander andere over financiële zaken zoals:

  • geld 
  • goederen

Daarnaast beslist een curator over persoonlijke verzorging zoals:

  • verzorging
  • verpleging
  • behandeling
  • begeleiding
Postbus Q-ratio

Q-ratio B.V.
Postbus 230
2170 AE Sassenheim

Q-ratio B.V. | Bewindvoerders en Curatoren
Q-ratio B.V. | Bewindvoerders en Curatoren
7 Google recensies
Pim van der Meer
Pim van der Meer
2023-02-03
Prettige ervaring met Q-ratio B.V., betrouwbare bewindvoerders en komen hun woord na. Zit je financieel in de put? Bel Q-ratio.
Henk Van den hoek
Henk Van den hoek
2023-01-19
Super goed geholpen heb t getroffen zowel vader als zoon eerlijk en transparant ben ze eeuwig dankbaar wel jammer dat ze voor de verkeerde club zijn !!!!
Hennie Pouw
Hennie Pouw
2022-09-07
Wij zijn erg goed geholpen tijdens het traject, wel af en toe streng maar duidelijk en meedenkend. Goede en tevreden afhandeling en konden daarna zelfs nog vragen stellen.
Rob Velthoek
Rob Velthoek
2022-08-02
Al jaren zeer tevreden over Q-Ratio. Integer en betrouwbaar. Vakkundig. Recht door zee. What you see is what you get. Alles gaat in goed overleg. Ze hebben onze familiebelangen altijd uitstekend vertegenwoodigd. Q-Ratio past echt bij onze familie. Samen met mijn vader zijn wij bij toeval Chris Muller tegen het lijf gelopen tijdens een voorlichtingsavond in het Alzheimer Cafe. Chris nam deel aan een voorlichting voor familieleden van mensen met Alzheimer. De bescherming van de rechtspositie van Alzheimer patienten stond hierbij centraal. Zaken die eigenlijk iedere Nederlander zou moeten weten. Maar helaas is de realiteit anders en hebben veel mensen bijvoorbeeld nog nooit van een levenstestament gehoord. Wij hebben met de familie alles goed geregeld. Het heeft ons uiteindelijk behoorlijk ontzorgd en veel meer opgeleverd dan verwacht. Mijn complimenten voor dit bureau en dank voor de vriendelijke en professionele ondersteuning.
power killer 2007
power killer 2007
2022-05-31
Ik en mijn man hebben jaren in de problemen gezeten en hebben een aantal keer hulp gevraagd maar het lukte maar niet om er uit te komen. Ik ben via via bij Q-ratio B.V. gekomen, Chris Muller heeft ons echt heel erg goed geholpen gelijk de eerste maanden hadden wij geen stress meer en hij regelde echt alles. Dankzij hem zijn wij na jaren er helemaal vanaf gekomen in korte tijd. Misschien een beetje streng maar denk wel met je mee en helpt je echt onwijs goed. Wij zijn hem nog steeds heel erg dankbaar dat wij ons leven weer normaal zonder stress op hebben kunnen pakken. Ik raad ze zeker aan.
Bob Van Der Hulst
Bob Van Der Hulst
2022-05-30
Fantastisch bedrijf, een goede vriend van me heeft jaren lang problemen gehad met zijn financiën. Dankzij Qratio is hij er weer helemaal bovenop gekomen dankzij hun fantastische hulp en begeleiding!!! Zeker een aanrader!
curator administratie
Bureau met rekenmachtine

Vul hieronder uw gegevens in. Een bewindvoerder van Q-ratio zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.